Take away! Bestill enkeltretter som take away nå.

Vil du ikke vente? Bor du i Oslo eller Drammen kan du bestill sunn take away og få levert via Wolt eller Foodora på øyeblikket. Vi har et bredt utvalgt med retter som er proppfulle av smak og næring! Du kan også velge pick-up og hente selv.

Missing alt text

Bestill via Foodora eller Wolt

Pick-up

Oslo - Møllergata 26

Drammen - Comfort Union Brygge

Take-away meny

Missing alt text

Kofta

Den perfekte indiske veggisretten med saftige grønnsaksboller og en helt nydelig indisk saus. Serveres med ris, korianderdressing, mangochutney og kokos-raita.

Missing alt text

Rainbowl Poké

En proteinrik vegansk bowl med glazed tofu, edamame, mango, syltet ingefær, syltet rødløk, rødkål, quinoa, chilimajones, granateple, kimchisesamfrø og koriander.

Missing alt text

Falafel Bowl

Sprø, saftige falafler, muhammara (proteinrik grillet paprika dip), hummus, kokos-tzatsiki, syltet rødløk, korianderdressing, granateplekjerner, quinoa og marinert grønnkål. Vegetarentusiasten Hanne-Lenes favoritt midtøsten inspirerte bowl!

Missing alt text

Power Bowl (by Voe)

En energirik bowl med søtpotet, fetaost, rødbethummus edamame, marinert grønnkål, syltet rødløk, granateplekjerner og quinoa.

Missing alt text

Supersalat (by Voe)

En magisk kombo proppfull av smak og næring med søtpotet, grønnkål, eple, pekanøtter, edamamebønner og fetaostkrem. Denne bowlen er en av Emilies absolutte favoritter.

Missing alt text

Emilies Poké (by Voe)

En sunnere twist på den klassiske poké bowlen med quinoa og grønnkål som base. Bowlen er toppet med ponzumarintert laks, mango, vårløk, edamame, syltet rødløk, syltet ingefær, chilimayo og kimchimarinerte sesamfrø.

Missing alt text

Thaisalat (by Voe)

En crunchy og frisk bowl med risnudler, hodekål, rød spisskål, gulrøtter, edamame, vårløk, koriander, reddiker, soyamarinerte cashewnøtter toppet med en nydelig cashewdressing.

Missing alt text

Thaisalat med kylling (by Voe)

En crunchy og frisk bowl med kylling, risnudler, hodekål, rød spisskål, gulrøtter, edamame, vårløk, koriander, reddiker, soyamarinerte cashewnøtter toppet med en nydelig cashewdressing.

Missing alt text

Yasai Noodles

Smakfulle nudler med hvitløksmarinert tofu, kål, gulrot, paprika, og syltet kålrot. Toppet med sesamfrø og en syrlig tamarindsaus med hint av chili.

Missing alt text

Chipotle Burrito Bowl

En meksikansk-inspirert bowl med søtpotet, sorte bønner, tomat- og agurkmiks, grønnkål, syltet rødløk, quinoa, koriander, chipotledressing og limebåt.

Missing alt text

Supreme Poké

Poké Bowl med ponzumarintert laks, mangosalsa, avokado, vårløk, edamame, syltet rødløk, salat, quinoa, chilimayo og sesamfrø med kimchi-smak.

Missing alt text

Coconut Daal

Krydret indisk linsegryte med røde linser, kikerter, søtpotet, tomater og kokosmelk. Toppet med kokos-raita, mangochutney og syltet chili.

Missing alt text

Teriyaki Bowl

En frisk og fargerik bowl med stekt teriyaki-laks, karamellisert ananas, vårløk, edamame, syltet rødløk, syltet ingefær, salat, teriyakisaus, ris, salat og sesamfrø med kimchi-smak.

Missing alt text

Chili Salmon Poké

Poké bowl med ponzumarintert laks, mango, vårløk, edamame, syltet rødløk, salat, quinoa, chilimayo og sesamfrø med kimchi-smak.

Missing alt text

Buddha Bowl

Bowl med søtpotet, mangosalsa, vårløk, edamame, syltet rødløk, quinoa, salat, ponzusaus, vegansk chilimayo, og sesamfrø med kimchi-smak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Oppskrifter, tips og inspirasjon levert til din innboks.

Kort om Palett

For å inspirere til å spise mat som er bra for deg og planeten, tror vi i Palett at maten må være mer enn bare sunn. Derfor tilbyr vi måltider utviklet med hjelp av både kokker og ernæringsfysiologer med smak før i panna, som inspirer til matglede i hverdagen. Måltidet får du lever hjem der du er - alltid fiks, ferdig og fargerikt.

Følg oss på Instagram