0

Take away! Bestill enkeltretter som take away nå.

Vil du ikke vente? Bor du i Oslo kan du bestill sunn take away og få levert via Wolt eller Foodora på øyeblikket. Vi har et bredt utvalgt med retter som er proppfulle av smak og næring! Du kan også velge pick-up og hente selv.

Missing alt text

Bestill via vår egen pickup, Foodora eller Wolt

Take-away meny

Missing alt text

Kofta

Den perfekte indiske veggisretten med saftige grønnsaksboller og en helt nydelig indisk saus. Serveres med ris, korianderdressing, mangochutney og kokos-raita.

Missing alt text

Rainbowl Poké

En proteinrik vegansk bowl med glazed tofu, edamame, mango, syltet ingefær, syltet rødløk, rødkål, quinoa, chilimajones, granateple, kimchisesamfrø og koriander.

Missing alt text

Falafel Bowl

Sprø, saftige falafler, muhammara (proteinrik grillet paprika dip), hummus, kokos-tzatsiki, syltet rødløk, korianderdressing, granateplekjerner, quinoa og marinert grønnkål. Vegetarentusiasten Hanne-Lenes favoritt midtøsten inspirerte bowl!

Missing alt text

Power Bowl (by Voe)

En energirik bowl med søtpotet, fetaost, rødbethummus edamame, marinert grønnkål, syltet rødløk, granateplekjerner og quinoa.

Missing alt text

Supersalat (by Voe)

En magisk kombo proppfull av smak og næring med søtpotet, grønnkål, eple, pekanøtter, edamamebønner og fetaostkrem. Denne bowlen er en av Emilies absolutte favoritter.

Missing alt text

Emilies Poké (by Voe)

En sunnere twist på den klassiske poké bowlen med quinoa og grønnkål som base. Bowlen er toppet med ponzumarintert laks, mango, vårløk, edamame, syltet rødløk, syltet ingefær, chilimayo og kimchimarinerte sesamfrø.

Missing alt text

Piñata Bowl - Meksikansk Kylling

En fargerik bowl inspirert av det meksikanske kjøkken med økologisk kylling, maissalat, chipotle- og jalapenokrem, spinat, løk og quinoa. En av Emilie sine absolutte favoritter!

Missing alt text

Thaisalat (by Voe)

En crunchy og frisk bowl med risnudler, hodekål, rød spisskål, gulrøtter, edamame, vårløk, koriander, reddiker, soyamarinerte cashewnøtter toppet med en nydelig cashewdressing.

Missing alt text

Thaisalat med økologisk kylling (by Voe)

En crunchy og frisk bowl med kylling, risnudler, hodekål, rød spisskål, gulrøtter, edamame, vårløk, koriander, reddiker, soyamarinerte cashewnøtter toppet med en nydelig cashewdressing.

Missing alt text

Supreme Poké

Poké Bowl med ponzumarintert laks, mangosalsa, avokado, vårløk, edamame, syltet rødløk, salat, quinoa, chilimayo og sesamfrø med kimchi-smak.

Missing alt text

Coconut Daal

Krydret indisk linsegryte med røde linser, kikerter, søtpotet, tomater og kokosmelk. Toppet med kokos-raita, mangochutney og syltet chili.

Missing alt text

Teriyaki Bowl

En frisk og fargerik bowl med stekt teriyaki-laks, karamellisert ananas, vårløk, edamame, syltet rødløk, syltet ingefær, salat, teriyakisaus, ris, salat og sesamfrø med kimchi-smak.

Missing alt text

Chili Salmon Poké

Poké bowl med ponzumarintert laks, mango, vårløk, edamame, syltet rødløk, salat, quinoa, chilimayo og sesamfrø med kimchi-smak.

Missing alt text

Buddha Bowl

Bowl med søtpotet, mangosalsa, vårløk, edamame, syltet rødløk, quinoa, salat, ponzusaus, vegansk chilimayo, og sesamfrø med kimchi-smak.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyheter, tips og inspirasjon levert til din innboks.

Kort om Palett

Vi i Palett ønsker å gjøre næringsrik, digg mat lett tilgjengelig - slik at du kan få påfyll av god energi, selv om du er på farten eller bare har lite tid hjemme. Sammen med våre kokker og ernæringseksperter ønsker vi å vise at det går an å spise skikkelig deilig mat som også er bra for deg!

Følg oss på Instagram