0
Missing alt text

Måltider laget av ernæringseksperter og kokker

Palett startet med drømmen om å lage sunnere take away for dem som vil ta bedre matvalg. I dag lager vi ferske ferdigretter for folk med dårlig tid - uavhengig av om du er hjemme, på jobb eller på farten.

Alle våre retter er satt sammen av ernæringseksperter, slik at du vet at du får i deg det kroppen trenger i et måltid. I tillegg er alle våre produkter klimaberegnet (under 0,5 kg CO2e per rett).

Fiks, ferdig og fargerikt - så slipper du å tenke på det!

Missing alt text

Våre produkter

Vi ønsker å tilgjengeliggjøre mat som både er bra for deg og for kloden. Derfor kan du kjøpe Palett som take away, som spiseklart måltid i kiosk og dagligvare og som catering.

Det alle rettene har til felles er at de smaker skikkelig godt, og er ernæringsmessig godt satt sammen og inneholder grønnsaker, belgevekster og korn (quinoa eller risnudler). Proteinkildene vi bruker er blant annet fra norsk kylling, sertifisert tofu og laks.

Missing alt text

Planeten i fokus

Visste du at det er lite som har så stor effekt på bærekraftsmålene som mat? Fra råvarer og produksjon til bearbeiding, frakt og fordeling. Maten har enorm innvirkning på mennesker, samfunn, natur og klima. Blant annet representerer matindustrien over en tredjedel av de globale Co2-utslippene.

Det er også slik at mat som er bra for planeten ofte er bra for mennesker - og motsatt.

Derfor er bærekraft alltid fremst i panna for oss - fra hvilke råvarer vi velger å bruke til hvordan vi velger å sette dem sammen med tanke på ernæring og klimaavtrykk. Vi bruker resirkulerbar emballasje og kortreiste råvarer når det er mulig. Og med våre kjøttfrie retter ønsker å bevise at 100% plantebasert mat kan være minst like digg som kjøtt!

Alle våre retter blir klimaberegnet ved hjelp av Klimato og samtlige måler 0,5kg CO2e eller mindre per rett! Dette er i samsvar med hva FN anbefaler oss å spise for å nå 1,5-graders målet.

Team Palett

Missing alt text

Frøya Hetzel, Co-CEO

Frøya er Palett sitt kreative hode. Hun har studert på Grenoble Ecole de Management, Harvard, Boston University, Sun Yat Sen University og NTNUs Entreprenørskole. Hun har også jobbet med innovasjon og forretningsutvikling i Nike, Procter & Gamble, Attensi og Vipps og vært en del av Antler sitt første kull i Norge - der ideen til Palett oppsto.

Missing alt text

Kristine Bakk, Co-CEO

Kristine har stålkontroll på alt det operasjonelle og finansielle i Palett! Hun har økonomibakgrunn fra Boston University, Harvard og LSE. Hun har jobbet i Accenture og vært daglig leder i nettbutikken Mymuse. Hun er lidenskapelig opptatt av ernæring og bærekraft, og har tatt erærings-fag ved siden av jobb det siste året.

Missing alt text

Kristine Skaarer, Head of Food

Kristine er en kokk i verdensklasse med stor lidenskap for bærekraftig og kortreist mat. Hun har jobbet på noen av nordens beste restauranter; Maaemo, Noma, Sjømagasinet, The Thief og Amerikalinjen.

Vigdis Bonvik

Vigdis Bonvik, Chief Marketing Officer

Vigdis Bonvik er markedssjef i Palett, og har en master i Strategic Marketing Management fra Handelshøyskolen BI, og en bachelor fra ESADE i Barcelona. Før hun startet i Palett jobbet hun som Forretningsutvikler på nye vekstområder i Orkla Foods Norge. Vigdis brenner for å tilgjengeliggjøre mat som er sunn både for mennesker og for kloden, og har i tillegg til å jobbe i Palett en podcast om bærekraft: Bestevenner om Bærekraft.

Missing alt text

Emile Nereng, Ernæringsrådgiver

Emilie Voe Nereng er Norges største mat-influenser. Hun har en grad i ernæring og bruker mye av tiden sin på å spre budskapet om hvordan spise både bedre og mer bærekraftig. I tilegg til å være foredragsholder, influenser og gründer av sitt eget treningtights-merke, har hun vært med å utvikle flere av Palett sine retter og jobber tett med oss for å fremme bedre matvaner!

Missing alt text

Andy Heyworth, Head of Operations

Andy vokste opp på utsiden av London har jobbet i Nomad Foods de sists 5 årene, og har har etter bare noen måneder i Palett brakt inn tonnevis av kunneskap! Andy har også en master i Kjemi (!!), den beste humoren og er en skikkelig foodie.

Ida Kristoffersen

Ida Kristoffersen, Kundeservice

Ida Kristoffersen er ansvarlig for Paletts kundeservice. Hun har en mastergrad i ernæring og et brennende engasjement for sunn, fargerik og smakfull mat! Ida har erfaring fra både helsekost og restaurantbransjen, og elsker å dele kunnskap og matglede med de hun møter på sin vei. Kontakter du oss, er det antakeligvis solstrålen Ida du får snakke med først!

Missing alt text

Monica Christiansen

Monica er vår kjøkkensjef på Palett Youngstorget, og har opparbeidet seg 14 års erfaring fra kjøkken med pendling mellom Norge og Canada. Hun startet å studere markedsføring men innså raskt at hennes passion ligger i mat og regenrativt landbruk, som også former hennes matfilosofi og mål om en mer bærekraftig verden. En matfilosofi vi lærer av i Palett hver dag!

Missing alt text

Jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter nye flinke folk. Se våre åpne stillinger her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyheter, tips og inspirasjon levert til din innboks.

Kort om Palett

Vi i Palett ønsker å gjøre næringsrik, digg mat lett tilgjengelig - slik at du kan få påfyll av god energi, selv om du er på farten eller bare har lite tid hjemme. Sammen med våre kokker og ernæringseksperter ønsker vi å vise at det går an å spise skikkelig deilig mat som også er bra for deg!

Følg oss på Instagram