Team Palett

  • Frøya Hetzel, Co-CEO

    Frøya er Palett sitt kreative hode. Hun har studert på Grenoble Ecole de Management, Harvard, Boston University, Sun Yat Sen University og NTNUs Entreprenørskole. Hun har også jobbet med innovasjon og forretningsutvikling i Nike, Procter & Gamble, Attensi og Vipps og vært en del av Antler sitt første kull i Norge - der ideen til Palett oppsto.

  • Kristine Bakk, Co-CEO

    Kristine har stålkontroll på alt det operasjonelle og finansielle i Palett! Hun har økonomibakgrunn fra Boston University, Harvard og LSE. Hun har jobbet i Accenture og vært daglig leder i nettbutikken Mymuse. Hun er lidenskapelig opptatt av ernæring og bærekraft, og har tatt erærings-fag ved siden av jobb det siste året.

  • Vigdis Bonvik, Co-founder og CMO

    Vigdis Bonvik-Stone er markedssjef og co-founder i Palett, og har en master i Strategic Marketing Management fra Handelshøyskolen BI, og en bachelor fra ESADE i Barcelona. Før hun startet i Palett jobbet hun som Forretningsutvikler på nye vekstområder i Orkla Foods Norge. Vigdis brenner for å tilgjengeliggjøre mat som er sunn både for mennesker og for kloden!

  • Ida Kristoffersen, Customer Success og Ernæring

    Ida Kristoffersen er Paletts ernæringsekspert og kundeservice. Hun har en mastergrad i ernæring og et brennende engasjement for sunn og fargerik mat! Ida har erfaring fra både Helsedirektoratet, helsekost og restaurantbransjen, og elsker å dele kunnskap og matglede med de hun møter på sin vei! Kontakter du oss, er det antakeligvis solstrålen Ida du får snakke med først!

  • Emile Nereng, Ernæringsrådgiver

    Emilie Voe Nereng er Norges største mat-influenser. Hun har en grad i ernæring og bruker mye av tiden sin på å spre budskapet om hvordan spise både bedre og mer bærekraftig. I tilegg til å være foredragsholder, influenser og gründer av sitt eget treningtights-merke, har hun vært med å utvikle flere av Palett sine retter og jobber tett med oss for å fremme bedre matvaner!

  • Kristine Skaarer, Head of Food

    Kristine er en kokk i verdensklasse med stor lidenskap for bærekraftig og kortreist mat. Hun har jobbet på noen av nordens beste restauranter; Maaemo, Noma, Sjømagasinet, The Thief og Amerikalinjen.

  • Monica Christiansen

    Monica er vår kjøkkensjef på Palett Youngstorget, og har opparbeidet seg 14 års erfaring fra kjøkken med pendling mellom Norge og Canada. Hun startet å studere markedsføring men innså raskt at hennes passion ligger i mat og regenrativt landbruk, som også former hennes matfilosofi og mål om en mer bærekraftig verden. En matfilosofi vi lærer av i Palett hver dag!