Hvem er vi?

Vi har et sterkt ønske om å gjøre sunn, digg og næringsrik mat lett tilgjengelig for alle! Vi vil inspirere og spre kunnskap til å nyte god mat som er bra for deg! Et sunt ytre starter med et sunt indre; vi har erfart at mat kan være den beste medisinen for kroppen din, og håper vi kan inspirere folk til å ta bedre matvalg – både for kroppen og planeten! Vi håper det smaker!

Missing alt text

Team Palett

Missing alt text

Frøya Hetzel, Co-CEO

Frøya er Palett sitt kreative hode. Hun har studert på Grenoble Ecole de Management, Harvard, Boston University, Sun Yat Sen University og NTNUs Entreprenørskole. Hun har også jobbet med innovasjon og forretningsutvikling i Nike, Procter & Gamble, Attensi og Vipps og vært en del av Antler sitt første kull i Norge - der ideen til Palett oppsto.

Missing alt text

Kristine Bakk, Co-CEO

Kristine har stålkontroll på alt det operasjonelle og finansielle i Palett! Hun har økonomibakgrunn fra Boston University, Harvard og LSE. Hun har jobbet i Accenture og vært daglig leder i nettbutikken Mymuse. Hun er lidenskapelig opptatt av ernæring og bærekraft, og har tatt erærings-fag ved siden av jobb det siste året.

Missing alt text

Kristine Skaarer, Head of Food

Kristine er en kokk i verdensklasse med stor lidenskap for bærekraftig og kortreist mat. Hun har jobbet på noen av nordens beste restauranter; Maaemo, Noma, Sjømagasinet, The Thief og Amerikalinjen.

Vigdis Bonvik

Vigdis Bonvik, Chief Marketing Officer

Vigdis Bonvik er markedssjef i Palett, og har en master i Strategic Marketing Management fra Handelshøyskolen BI, og en bachelor fra ESADE i Barcelona. Før hun startet i Palett jobbet hun som Forretningsutvikler på nye vekstområder i Orkla Foods Norge. Vigdis brenner for å tilgjengeliggjøre mat som er sunn både for mennesker og for kloden, og har i tillegg til å jobbe i Palett en podcast om bærekraft: Bestevenner om Bærekraft.

Missing alt text

Emile Nereng, Ernæringsrådgiver

Emilie Voe Nereng er Norges største mat-influenser. Hun har en grad i ernæring og bruker mye av tiden sin på å spre budskapet om hvordan spise både bedre og mer bærekraftig. I tilegg til å være foredragsholder, influenser og gründer av sitt eget treningtights-merke, har hun vært med å utvikle flere av Palett sine retter og jobber tett med oss for å fremme bedre matvaner!

Missing alt text

Andy Heyworth, Head of Operations

Andy vokste opp på utsiden av London har jobbet i Nomad Foods de sists 5 årene, og har har etter bare noen måneder i Palett brakt inn tonnevis av kunneskap! Andy har også en master i Kjemi (!!), den beste humoren og er en skikkelig foodie.

Missing alt text

Planeten i fokus

Visste du at mat representerer over en tredjedel av de globale Co2-utslippene? For oss er bærekraft alltid fremst i panna. Vi bruker resirkulerbar emballasje og kortreiste råvarer når det er mulig. Og med våre kjøttfrie retter ønsker å bevise at 100% plantebasert mat kan være minst like digg som kjøtt!

Vi har klimaberegnet alle rettene våre med hjelp av Hanne Lene Dahlgren, og samtlige våre retter måler 0,5kg CO2e eller mindre per rett! Dette er i samsvar med hva FN anbefaler oss å spise for å nå 1,5-graders målet.

Missing alt text

Jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter nye flinke folk. Se våre åpne stillinger her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Oppskrifter, tips og inspirasjon levert til din innboks.

Kort om Palett

For å inspirere til å spise mat som er bra for deg og planeten, tror vi i Palett at maten må være mer enn bare sunn. Derfor tilbyr vi måltider utviklet med hjelp av både kokker og ernæringsfysiologer med smak før i panna, som inspirer til matglede i hverdagen. Måltidet får du lever hjem der du er - alltid fiks, ferdig og fargerikt.

Følg oss på Instagram