0
Missing alt text

Server god energi på event!

Bestill bærekraftig catering fra Palett! I 2023 har vi levert grønn catering blant annet til Arendalsuka, EAT, NF&TA, Green Camp, Fæbrikstad og Nordic Reform Conference.

Catering fra Palett er deilige, ferske retter laget av ernæringseksperter og kokker. Vi har stort fokus på rene og gode råvarer, smak og ernæring - slik sikres god energi gjennom hele eventet. Alle rettene er i tillegg klimaberegnet med Klimato og har under 0.5 kg CO2e per porsjon.

For spørsmål eller bestilling send mail til [email protected]!

MENY

Missing alt text

Powerbowl

En salat med skikkelig power! Søtpotet, fetaostkrem, rødbethummus, edamame, marinert grønnkål, syltet rødløk, granateplekjerner, vinaigrette og quinoa. Så fargerik og så god!

Allergener: Melk, soya, kan inneholde spor av nøtter

Vegetar, glutenfri

Lavt klimaavtrykk: 0,5kg Co2e

Missing alt text

Supersalat

En magisk kombo proppfull av smak og næring med søtpotet, marinert grønnkål, eple, pekanøtter, edamamebønner, vinaigrette og fetakrem.

Allergener: Melk, soya, nøtter.

Vegetar, glutenfri

Lavt klimaavtrykk: 0,5kg Co2e

Missing alt text

Thaisalat m. kylling

En crunchy og frisk bowl med langtidsbrasiert revet kylling, risnudler, kål, gulrøtter, edamame, koriander, reddik, soyamarinerte cashewnøtter. Toppet med en nydelig asiatisk cashewdressing.

Allergener: Cashew, soya. Kan inneholde spor av andre nøtter. Glutenfri

Lavt klimaavtrykk: 0,5kg Co2e

Missing alt text

Rainbowl poké

Bowl med glazed tofu, edamame, mango, syltet rødløk, rødkål, quinoa, chilimayo, granateple og koriander.

Allergener: Soya, sesam. Kan inneholde spor av nøtter og gluten.

Vegetar, vegansk

Lavt klimaavtrykk: 0,3kg Co2e

Missing alt text

Chili salmon poké

Poké bowl med ponzumarintert laks, mango, syltet ingefær, marinert agurk, edamame, syltet rødløk, salat, Quinoa, chilimayo og sesamfrø.

Allergener: Sesam, fisk, soya, egg. Kan inneholde spor av nøtter og gluten.

Lavt klimaavtrykk: 0,5kg Co2e

Missing alt text

Buddahbowl

Bowl med søtpotet, mango, edamame, marinert agurk, syltet rødløk, syltet ingefær, ris, salat, ponzusaus, vegansk chilimayo, og sesamfrø med kimchi-smak. Allergener: Sesam, soya. Kan inneholde spor av nøtter og gluten. Vegetar, vegansk

Lavt klimaavtrykk: 0,4kg Co2e

Missing alt text

Hvordan fungerer det?

Bestilling:

Send oss en mail på [email protected] og spesifiser hvor mange gjester dere er, hva dere ønsker, allergier og ønsket tid/sted for levering.

Bestillingsfrister:

For eventer med mindre enn 80 gjester: inntil 24 timer før.

For eventer med flere enn 80 gjester: 5 arbeidsdager før. Om det er mindre enn 5 arbeidsdager til ditt event, ring Ida på kundeservice på tlf. 976 03 830😊

For helgeeventer: 5 arbeidsdager før. Om det er mindre enn 5 arbeidsdager til ditt event, ring Ida på kundeservice på tlf. 976 03 830😊

Bestill god energi til ditt neste event på mail: [email protected] 💚

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyheter, tips og inspirasjon levert til din innboks.

Kort om Palett

Vi i Palett ønsker å gjøre næringsrik, digg mat lett tilgjengelig - slik at du kan få påfyll av god energi, selv om du er på farten eller bare har lite tid hjemme. Sammen med våre kokker og ernæringseksperter ønsker vi å vise at det går an å spise skikkelig deilig mat som også er bra for deg!

Følg oss på Instagram