0
Missing alt text

Server god energi på event!

Bestill bærekraftig catering fra Palett! I 2023 har vi levert grønn catering blant annet til Arendalsuka, EAT, NF&TA, Green Camp, Fæbrikstad og Nordic Reform Conference.

Catering fra Palett er deilige, ferske retter laget av ernæringseksperter og kokker. Vi har stort fokus på rene og gode råvarer, smak og ernæring - slik sikres god energi gjennom hele eventet. Alle rettene er i tillegg klimaberegnet med Klimato og har under 0.5 kg CO2e per porsjon.

For spørsmål eller bestilling send mail til [email protected]!

Velg mellom:

Missing alt text

Palett Restaurant - Tilbud 15% rabatt!

Lunsj eller lett middag.

Passer for deg som har mindre eventer (opp til 100 personer). Få catering fra vårt take away kjøkken. Serveres samme dag som maten lages.

Last ned meny med priser her.

For bestilling kontakt oss på [email protected], og marker mailen med "Palett Restaurant"

Missing alt text

Palett Konferanse

Frokost, mellommåltid, lunsj eller lett middag.

Passer for deg som vil ha mat for større eventer. Rettene holder i kjøleskap i opptil 5 dager og er perfekte for når mange skal spise samtidig, eller over flere dager.

Last ned meny og prisliste her.

For bestilling kontakt oss på [email protected], og marker mailen med "Palett Konferanse".

Missing alt text

Hvordan fungerer det?

Bestilling:

Send oss en mail på [email protected] og spesifiser hvor mange gjester dere er, hva dere ønsker, allergier og ønsket tid/sted for levering.

Bestillingsfrister:

For eventer med mindre enn 80 gjester: inntil 24 timer før.

For eventer med flere enn 80 gjester: 5 arbeidsdager før. Om det er mindre enn 5 arbeidsdager til ditt event, ring markedssjef Vigdis på tlf. 48248595.

Bestill god energi til ditt neste event på [email protected]

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Nyheter, tips og inspirasjon levert til din innboks.

Kort om Palett

Vi i Palett ønsker å gjøre næringsrik, digg mat lett tilgjengelig - slik at du kan få påfyll av god energi, selv om du er på farten eller bare har lite tid hjemme. Sammen med våre kokker og ernæringseksperter ønsker vi å vise at det går an å spise skikkelig deilig mat som også er bra for deg!

Følg oss på Instagram